RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Care sunt judeţele care au înregistrat cele mai multe cazuri noi de infectări cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore

Judeţele Prahova şi Argeş sunt, azi, pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus în 24 de ore. Acestea sunt urmate de judeţul Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti. Mai exact, în

judeţul Prahova au fost înregistrate 101 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, în acest moment aici totalul persoanelor infectate ridicându-se la 1795.   Judeţul Argeş se află pe locul II, cu 98 de noi cazuri (total 3009), iar Dâmboviţa pe III, cu 84 de cazuri noi în ultimele 24 de ore (1766 în total).Municipiul Bucureşti a înregistrat de luni până marţi 75 de noi infectări, numărul total ridicându-se la 5500.  

Cele mai puţine cazuri sunt înregistrate în Covasna şi Satu Mare – câte 2 cazuri.   În ultimele 24 de ore au fost făcute 22.049 de teste.

adevarul

  

Related posts

Bărbatul care a intrat cu mașina în poarta Downing Street, acuzat de fotografierea copiilor în ipostaze indecente

Redacția

VIDEO Talibanii încearcă să calmeze populația cu imagini de la parcul de distracții: “Poporul afgan își reia viața normală de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”

Redacția

Florin Cîţu: Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent de opţiunea lor! Mulţumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susţinerea pentru #echipacastigatoare

Redacția
Încarcă...