NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

„Caravana filmului românesc” amânată pentru weekendul 9 – 11 septembrie

„Caravana filmului românesc”, ce trebuia să aibă loc în perioada 2 – 4 septembrie, a fost reprogramată pentru weekendul 9 – 11 septembrie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile pentru desfășurarea evenimentului. Primăria Municipiului Pașcani a făcut un anunț în acest sens pe pagina de Facebook.

Astfel, proiecțiile vor avea loc în Piața din fața Primăriei Municipiului Pașcani, de la ora 20.30.

Programul începe vineri, 9 septembrie, cu „Amintiri din copilările” (regia: Elisabeta Bostan), un film care oferă un prilej de amuzament pentru copii care vor alege să urmărească aventurile lui Nică și ale Smărăndiței și un motiv de nostalgie pentru părinții și bunicii care își vor aminti de poznele făcute în copilărie.

Cine nu-şi aminteşte savurosul dialog dintre Toma Caragiu, în rolul actorului Caratase, şi Marin Moraru, în rolul valetului Vasile, din filmul „Actorul și sălbaticii” (regia: Manole Marcus) inspirat din viaţa renumitului comediant interbelic Constantin Tănase? Ei bine, cine vrea să se amuze revăzând acest film sau mai tinerii spectatori care nu l-au văzut încă, sunt invitați sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.30 se savureze creațiile artistice realizate de Toma Caragiu, Margareta Pogonat, Mircea Albulescu, Ion Besoiu, Mircea Diaconu, Marin Moraru,  Ovidiu Iuliu Moldovan. 

Advertisements
Advertisements
  

 Și duminică, 11 august, tot de la ora 20.30, în ultima seară a „Caravanei filmului românesc”, spectatorii de Pașcani se vor amuza urmărindu-i pe marii actori români de teatru și film Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru și Ovidiu Schumacher care demarează celebra partidă de pescuit „Operațiunea monstrul” (regia Manole Marcus).

Accesul publicului este gratuit la toate proiecțiile.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Echipaj SMURD, lovit de tren. Pacienta la care se deplasa a murit

Redacția

Felicitări „Another round” și „My octopus teacher” pentru victorie, mulțumiri Alexander Nanau pentru filmul tău extraordinar!

Redacția

Festivalului Luminii, ediția a IV-a. Cercetașii pășcăneni au pregătit o mulțime de surprize

Răzvan Grecu
Încarcă...