NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Caramitru, punctul pe i: „Senatoarea asta urlătoare e clar posedată de diavol. Urlă și blestemă, scoate zgomote de vârcolac, îndeamna la mare păcat”

Andrei Caramitru ironizeaza sustinerea de care se bucura Diana Sosoaca in randul unor inalte fete bisericesti. „E clar posedata de diavol, urla si blestema, scoate zgomote de varcolac, indeamna la mare pacat”, considera Caramitru.

„Eu daca as fi teolog sau inalt cleric – as fi ingrijorat cu senatoarea asta urlatoare. E clar posedata de diavol, urla si blestema, scoate zgomote de varcolac, indeamna la mare pacat. Si mai si aduna adepti – ca diavolul asa face, se ascunde sub simbolurile domnului sa ia mintile oamenilor slabi ca sa imprastie molima si moarte. Trebuie facut rapid un exorcism dar asa mai serios sa o salvam, sarmana de ea”, a scris Caramitru pe Facebook.

Sosoaca a fost prezenta, sambata, in Piata Victoriei. Ea a sustinut, ca de obicei un discurs violent.

„Domnul prim ministru a spus la televizor ca noi nevaccinatii, chiar si cei care ne testam, nu intram nicaieri. Segregarea pe motive medicale, pe motive rasiale, poate sa se instituie intr-o societate democratica…nu imi dau seama cum de nu acest om este in puscarie. Pentru ca si-a batut prea mult joc de romani”, a spus Sosoaca.

  

O parte dintre protestatarii impotriva restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei s-au deplasat in mars, sambata seara, din Piata Victoriei spre Palatul Cotroceni.

In fata Palatului Cotroceni, protestatarii care scandau impotriva Guvernului si a presedintelui Klaus Iohannis au fost intampinati de un cordon de ordine format din jandarmi.

Anterior, mai multe mii de manifestanti au protestat in Piata Universitatii, in cadrul unui eveniment initiat de AUR. Protestatarii au strigat printre altele: „Jos Guvernul!”, „Nu cedam!”, „Unitate!” si au purtat pancarte cu diferite mesaje, printre care: „Copiii nostri nu sunt cobaii vostri!”, „Suceava”, „Desteapta-te romane!”, „Timisoara e aici!”, „Bologna prezenti!”, „Roma prezenti”.

Ulterior ei au plecat in mars spre Piata Victoriei, unde mai multe mii de persoane isi manifestau deja nemultumirea impotriva restrictiilor.

„Guvernul Citu trebuie sa plece acasa. Trebuie sa inceteze politica de discriminare a unor romani, trebuie sa inceteze politica de invrajbire a unor categorii de romani impotriva celorlalti, trebuie sa inceteze atacurile la adresa bisericii noastre nationale (…). Klaus Iohannis a recunoscut cu jumatate de gura ca acest stat a esuat, dar nu a esuat doar in a-si apara cetatenii de boala, a esuat pe toate planurile, a esuat pe plan international, a esuat pe plan economic, a esuat pe plan medical, a esuat sa guverneze normal. Au vrut sa ne propuna o noua normalitate, sa ne inchida in case, sa ne puna botnite (…), sa ne vaccineze”, a spus copresedintele AUR Claudiu Tarziu.

aktual24

Advertisements

Related posts

Elevul de la Școala Todirești transportat la Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași nu are TBC

Redacția

O formă non-fizică a abuzării: neglijarea copilului

Redacția

Revoltați că au așteptat zeci de minute în frig ajutoarele de la Uniunea Europeană

Răzvan Grecu
Încarcă...