NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Canotoarea Simona Radiș, aur și record mondial la Campionatele Europene U23. România obține 5 medalii de aur și 5 de argint

România s-a clasat pe locul 1 pe națiuni la Campionatele Europene de Canotaj Under 23, desfășurate în Polonia, unde sportivii români au obținut 5 medalii de aur și 5 de argint, iar Simona Radiș, deja campiona olimpică, a stabilit un nou record mondial, informează Federația Română de Canotaj.

Echipajele României au încheiat Campionatele Europene de Canotaj Under 23, desfășurate în perioada 4-5 Septembrie la Kruszwica, în Polonia, cu o performanță remarcabilă. Zece medalii au fost câștigate de sportivii Federației Române de Canotaj, dintre care cinci de aur și cinci de argint. Campioana Olimpică, Simona Radiș, a doborât recordul mondial de tineret în proba de simplu vâsle feminin (BW1x). România se situează astfel pe locul 1 în clasamentul pe națiuni.

România a obținut cele mai multe medalii la Campionatele Europene de Canotaj Under 23 Foto: Federația Română de Canotaj

Sportivii medaliați cu aur

  

Prima medalie de aur pentru țara noastră a fost obținută în proba de patru plus unu rame feminin (BW4+) de echipajul compus din Amalia Bucu, Larisa-Andreea Bogdan, Lungu Manuela-Gabriela, Cosmina-Maria Podaru și Victoria-Ștefania Petreanu. Sportivele au reușit să se impună în fața echipajelor din Italia și Germania,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

S-au desemnat câștigătorii concursului „Cu viața mea apăr viața”

Răzvan Grecu

Fotbalul, o șansă pentru refugiații africani ajunși în Europa. Povestea lui Paul Asema Yongo: „A fost cumplit pentru mine”

Redacția

Antrenorul formației locale de fotbal a demisionat. Vezi cine i-a luat locul

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site