NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Candidaturile organizației PNL Iași pentru Biroul Executiv al PNL (P)

Sâmbătă 25 septembrie va avea loc la Romexpo București, Congresul Național pentru alegerea președintelui Partidului Național Liberal. Prin alegerea lui Ludovic Orban s-ar putea pune capăt crizei politice actuale și toată atenția să se îndrepte către problemele reale ale românilor și o guvernare stabilă.
Duminică 26 septembrie se va desfășura Consiliul Național pentru alegerea Biroului Executiv al Partidului Național Liberal, iar în acest sens mi-a fost acceptată candidatura pentru funcția de vicepreședinte pe regiunea N-E.

Și-au mai depus candidatura președintele organizației PNL Iași, ALEXANDRU MURARU, pentru funcția de vicepreședinte pe cultură și pășcăneanul LUCIAN – PETRICĂ RUSU, pentru funcția de membru.
Organizația PNL Iași ar putea avea o reprezentare foarte bună în cadrul Biroului Executiv, dar este nevoie de o susținere importantă din partea ambelor tabere aflate în competiția internă a Partidului Național Liberal.
Cu toate tensiunile din cadrul partidului, Organizația PNL Iași trebuie să rămână unită și să reprezinte sincer interesele ieșenilor, susținând proiectele locale și cele majore ale județului.

Advertisements

Related posts

Domnule ministru Drulă, nu vă bateți joc de Moldova! Nu acceptăm să abandonați A8! (P)

Redacția

Foc pus intenționat la un depozit de furaje din Gâștești

Redacția

Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

Redacția
Încarcă...