RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Candidatul USR pentru Primăria Pașcani a fost validat sâmbătă la Iași

USR Pașcani are oficial candidat la fotoliul de primar pentru municipiul Pașcani, privind alegerile locale din acest an. Sâmbătă la Iași, filiala județeană a desemnat toți candidații.

La nivelul municipiului Pașcani, USR va merge pe mâna Mioarei Petrescu.“Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru Primăria Municipiului Pașcani din partea USR. Pașcaniul merită oameni onești, integri , cu experiență și chef de muncă pentru a face administrație publică pentru oameni. Voi face Pașcaniul cel mai frumos și mai curat municipiu din Moldova! Hai să ne facem bine!”, este mesajul postat pe facebook de Mioara Petrescu.

Cu acest prilej au fost anunțați și candidații pentru celelalte localități din județ. Deputatul Cosette Chirirău va candida pentru Primăria Iași, iar la Consiliul Județean Silviu Gurlui, director al Laboratorului de Optica Atmosferei, Spectroscopiei și Laseri, inventator, Conferențiar Doctor la Facultatea de Fizică.

Related posts

Rareş Bogdan anunţă marea epurare: În 48 de ore de la instalarea Guvernului Orban vor fi schimbaţi toţi prefecţii şi subprefecţii

Redacția

Scandal în organizația PP DD Valea Seacă: Consilierul Potolincă amenință cu demisia din cauza intereselor lui Vasile Iladi

Marius Parteni

Calendar asumat pentru construcția Operei Naționale Române din Iași! “Ne ținem de cuvânt și construim sediul nou pentru Opera Națională Română Iași! (P)

Redacția
Încarcă...