NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Canalizare pe patru străzi din Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos anunță noi învestiții în localitate! Se extinde rețeaua de canalizare în oraș. Aceasta va fi făcută pe o lungime de 500 de metri, pe străzile Lunca Bahluieț, Adâncata, Ogorului și Unirii.

Pe data de 10 iunie este programată licitația pentru extinderea rețelei de canalizare în oraș. Valoarea estimată a contractului este de 797.844 lei, fără TVA, aproape 160.000 de euro.

„Înaintea începerii lucrărilor pe un amplasament, se includ a fi executate, fără costuri suplimentare, lucrările pregătitoare necesare, după caz, constate după vizitarea amplasamentelor: curățarea suprafețelor de teren de frunze, crengi, arbuști, iarbă, buruieni, noroi acumulat sau alte materiale inutilizabile depozitate accidental, inclusiv transportarea lor la rampe de depozitare inidicate, îndepărtarea amplasamentelor, a corpurilor, obiectelor și vehiculelor cu regim de proprietate privată, repoziționarea lor în afara zonelor de activitate, în urma cordurilor și/sau somațiilor ce implică proprietarii”, se arată în caietul de sarcini.

Comisia de evaluare va alege oferta constructorilor cu prețul cel mai mic.

  
Advertisements

Related posts

Primăria Târgu Frumos a cumpărat platforme pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Redacția

Mandat de executare a pedepsei pentru tentativă de viol, emis pe numele unui bărbat din Târgu Frumos

Redacția

TÂRGU FRUMOS: ȘEDINȚĂ DE CONSILIU LOCAL 26 Februarie 2016 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...