RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Campanie de strângere de fonduri pentru repatrierea pășcănencei moarta într-un accident în Italia

 În urma evenimentului tragic de marți, 8 mai, în care Nicoleta Laura Bistriceanu și-a pierdut viața la doar 37 de ani, pe o stradă din apropierea Romei, în localitatea Tor Lupara are loc o acțiune de solidaritate.

 

  

O campanie de strângere de fonduri este în curs de desfășurare pentru a ajuta la repatrierea trupului neînsuflețit al conaționalei noastre în România. Persoanele din zonă și care doresc să contribuie la această acțiune, pot merge la sediul CAF situat lângă magazinul de înghețată Kalacta din Tor Lupara. „Se strâng bănuți pentru Laura, cu puțin se face mult… Multumim!”, scrie sursa citată.

Nicoleta era din Pașcani, județul Iași și locuia la Fonte Nuova, în via Manzoni, aproape de locul accidentului.

A fost lovită în timp ce traversa strada de o mașină Fiat 500 condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma impactului conaționala noastră a fost aruncată în aer și apoi lovită puternic de o camionetă care circula din direcția opusă.

Nicoleta Laura Bistriceanu s-a stins la puțin timp după accident, la spitalul Sant Andrea din Roma. Lasă în urma sa un copil de 8 ani fără mamă, un soț și o întreagă familie îndurerată.

sursa rotalianul.ro

Related posts

Tone de furaje incendiate intenționat

Oana Cordoneanu

Organizatorii de concerte susțin că au primit „cea mai mare palmă din ultimul an”: Am văzut la televizor un pelerinaj cu 50.000 de participanți și meciuri de fotbal cu tribune pline, în timp ce sectorul cultural are parte de un regulament strict

Redacția

Mai multe zboruri sunt mutate de la aeroportul Suceava la cel din Iași.

Redacția
Încarcă...