NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Campanie de solidaritate și responsabilitate la Cozmești

Voluntarii ACTIVi au reuşit să facă un gest foarte frumos pentru bătrânii din satul Cozmeşti de care se ocupă. Tinerii au adunat produse alimentare, pe care joi, 29 martie, le-au distribuit seniorilor.

“Le mulţumim tare mult acestor tineri inimoşi care s-au gândit la noi şi care ne ajuta să ne descurcăm mai bine. Ne-au adus mărtişoare, ne ajută la muncă şi acum au venit şi cu alimente. Ne bucurăm mult de tinereţea lor şi ştim că putem conta pe ei” ne-a precizat doamna Emilia C.

De partea cealaltă, voluntarii îşi doresc să facă şi mai multe pentru aceşti bunici care se bucura foarte mult de venirea lor.

“ În pragul sărbătorilor ne gândim să adunăm şi mai multe produse pe care apoi să le distribuim bătrânilor. Ne face mare plăcere să ajutăm cu ce putem. Astfel dacă sunt doritori care vor să aducă un zâmbet acestor bătrâni, ne găsesc în incinta Grădiniţei Cozmeşti”, ne-a precizat Stan Dragoş Florentin, expert organizare evenimente, coordonatorul voluntarilor.

  

Campania de ajutorare a bătrânilor va continua şi în zilele următoare, mulţi dintre ei manifestându-şi dorinţa de a avea locuinţe curate înainte de sărbătorile Paştilor. Suntem solidari și responsabili, voluntari și experți Activi, dorindu-vă „Sărbători pascale în tihnă, liniște și pace.”

Proiect ACTIV

Advertisements

Related posts

Ședință festivă în comuna Mogoșești Siret. Primarul Damian Butnariu se află la al cincilea mandat

Oana Cordoneanu

Aproape 260.000 de euro, pentru înființarea unui centru de îngrijire pentru copii, la Hărmănești

Redacția

Școala Profesională Lespezi: Concurs pentru ocuparea postului de administrator financiar

Redacția
Încarcă...