RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Campania ”Orașe curate” ajunge la Târgu Frumos

Târgoveții se pot debarasa de deșeurile electrice și electronice (DEEE). În perioada 5-7 aprilie în orașul Târgu Frumos se va desfășura campania ”Orașe curate”. La schimb, târgoveții vor primi vor primi tichete valorice, conform regulamentului din afișul campaniei.

„Orașe Curate” face parte din campania națională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Scopul acesteia este de a contribui la conștientizarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de un tip de deșeuri: DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Prin intermediul acesteia, ECOTIC își propune să promoveze bunele practici din statele Uniunii Europene și să informeze publicul românesc asupra soluțiilor de colectare separată a deșeurilor electrice și electronice ce stau la îndemâna tuturor: magazinele de electronice și electrocasnice, punctele de colectare municipale precum și campaniile pe care ECOTIC le desfășoară în mod regulat, în mediul urban și rural.

Related posts

Târgu Frumos: Cum vor arăta două clădiri modernizate cu fonduri PNRR (FOTO)

Redacția

Se deschide laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală din cadrul Spitalului ”Sf.Ioan” Târgu Frumos

Redacția

Lucrări de modernizare a șase străzi din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...