NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Camelia Gavrilă despre elevii care se pregătesc pentru BAC-ul de toamnă: „Minuni nu se pot face“

Inspectorul şcolar general, Camelia Gavrilă a declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă că la cea de-a doua sesiune a examenului de baclaureat este posibil ca procentul de promovare să fie doar de 30 sau 40 %. Pînă pe data de 17 august, peste 1.300 de candidaţi pot să asimileze informaţii în cele 6 centre special organizate.

Inspectorul general spune că se monitorizează prezenţa acestora pe perioda pregătirii pentru sesiunea august-septembrie.“Sunt peste 650 de ore de curs şi 57 de cadre didactice implicate. Se doreşte o păstrare a unui ritm, dar minuni nu se pot face. Sunt baterii de teste în acord cu subiectele care sunt date la examenul de bacalaureat”, a explicat inspectorul general al ISJ Iaşi, profesor Camelia Gavrilă.Centre de pregătire sunt la Colegiul « Gh. Asachi », Colegiul « D. Leonida », Liceul « M. Costin », Colegiul Economic Administrativ, Grup Școlar Tehnic Hârlău, Colegiul « Unirea » Pașcani.

Advertisements

sursa oradeiasi.ro

  

Citește și:{loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Studenţii ieşeni se opun vehement aberaţiilor ministrului Educaţiei! Situaţia este alarmantă

Redacția

Situația admiterii viciate de la UMF Iași, încă nerezolvată

Redacția

Performanta la matematica, obtinuta de un elev pășcănean. Recompensa oferită de instituție: excursie pentru toți olimpicii matematicieni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site