NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Calea de acces asfaltată între blocurile B12-B13, zona vale. Refacerea parcării din zona blocurilor F1-F2 și căii de acces dintre blocurile C1, C4 și C4

Aleșii locali profită de punctul diverse de pe ordinea de zi a fiecărei ședințe ordinare și aduc în discuție o serie de probleme sesizate de cătățeni.

 

  

 Turnarea unui strat de asfalt pe zona căii de acces din blocurile B12 și B13 din zona vale, a fost un din problemele ridicate de aleși. Susținătorii acesteia au fost consilierii Marius Pintilie și Vasile Avramiuc. Ambii au transmis administrației locale că această cale de acces ajută riveranii, în condițiile în care este scurtată distanța parcursă până la domiciliu.

 O altă propunere a venit din partea consilierului Ciprian Pintilie de la PSD. La solicitarea locatarilor blocurilor de locuințe sociale F1-F2, acesta a transmis executivului că trebuie reabilitată parcarea dintre blocuri.

 De asemenea, tot în zona vale, consilierul Avramiuc a insistat pe reabilitarea căii de acces din zona blocurilor C1, C4 și C5. 

Advertisements

Related posts

Concedieri la Poșta Română. Hora Grigorescu: „Ne uităm exclusiv la zona administrativă. Este vorba de 300 angajaţi”

Redacția

Lipsă apă potabilă în Hărmănești până la ora 17.00

Redacția

Drumarii spun că viscolul nu i-a luat prin surprindere! O sărăriţă pregătită să intervină în zona Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site