NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cadouri pentru elevii de la Școala Specială Pașcani

Serbările de sfârșit de an înveselesc toate școlile și grădinițele. Copiii cântă, spun poezii și dansează în fața lui Moș Crăciun, pentru a-l convinge că merită darurile primite. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar Primăria Pașcani a oferit și în acest an daruri copiilor de la Școala Specială Pașcani.

Administrația locală a oferit si in acest an cadouri copiilor de la Școala Specială din Pascani fiind ajutorul lui Moș Crăciun.Astfel, in cadrul serbării de sfarsit de an, doamna viceprimar Gabriela Nedelcu alături de inspectorul Mirela Ancuta au participat la eveniment si au împărțit cele 140 de pachete cu dulciuri si articole vestimentare.Felicitări pentru organizarea evenimentului!”, conform unei postări pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani.

În cadrul ședinței de Consiliu Local din luna noiembrie, consilierii au aprobat suma de 10.500 lei pentru organizarea acestui eveniment.

Advertisements
Loading...

Related posts

A început bac-ul olimpicilor

Redacția

7 pe loc, profesorii se pregătesc de Titularizare

Redacția

Un schimb de experiență pe skype de Ziua Națională a României între două licee din Pașcani și o școală din Republica Moldova

Teona Gherasim
Încarcă...