NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Business report: ​​De ce ne pleacă tinerii din țară. Ce trebuie să știe cei care se tratează acasă de Covid. Liberul arbitru lipsește din discursul public pe tema vaccinării. În Negrești-Oaș tinerii vorbesc între ei în franceză. Reintrăm în zodia populismului bugetar?

​De ce ne pleacă tinerii din țară ● Avertismentul rectorului Universității Babeș-Bolyai: „Liberul arbitru lipsește din discursul public pe tema vaccinării” ● Ce trebuie să știe românii care se tratează acasă de Covid ● Reintră România în zodia populismului bugetar? ● De ce este atât de important salariul minim în Germania? ● Fenomen dramatic: 53% din elevi au medii peste 8,50 – deși 40% sunt considerați analfabeți funcțional ● „Pe străzile din Negrești-Oaș tinerii vorbesc între ei în franceză” ● Agitație pe piața RCA: Două firme de asigurare pleacă, alte trei vor să intre ● Delirul lui Rasputin al Moldovei, la Mănăstirea Durău: „Dacă te-ai vaccinat, ești mort!” ● Ce are ea și nu am eu? Sex work și vicii de perspectivă ● Criptomonedele – 4 teme de gandire ● Hotelierii se plâng că nu şi-au primit nici compensaţiile de la stat pe 2020 ● Piețele imobiliare din întreaga lume încep să fiarbă ● Pandemia ne-a trimis să cumpărăm mâncarea online și a început să ne placă.

​De ce ne pleacă tinerii din țară. Are 17 ani și e voluntară la FILIT, festivalul de literatură din Iași, alături de mulți alți tineri de liceu și de câțiva studenți.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Alexandru Raflia semnalează pericolul folosirii mănușilor în spații închise: Creează un fals sentiment de siguranță!

Redacția

Români hăituiţi cu rottweileri în vămile din Slovenia: „Am fost ameninţaţi, îmbrânciţi, umiliţi ca-n codru de haiduci“

Redacția

Deputaţii au reglementat voluntariatul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site