NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Bursa Locurilor de Muncă la Stolniceni Prăjescu

Ești din Stolniceni sau Cozmești? Cauți un loc de muncă? Vineri, 31 ianuarie 2020, la Casa Tineretului din Stolniceni Prăjescu va fi organizată o Bursă a Locurilor de Muncă.

Te așteptăm vineri, 31 ianuarie, între orele 11.00 – 15.00 să te întâlnești cu firme serioase din zonă, care vin la tine în comună să ofere locuri de muncă. Ai întrebări? Sună la 0742047829. Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului ACTIV-Acțiuni Comunitare pentru Toți-Incluziune pentru Viitor, cod proiect POCU/140/4/2/115059. Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă dezvoltarea și implementarea de măsuri integrate, prin activități specifice reducerii riscului de sărăcie și excluziune socială, pentru un număr de 560 persoane din comunitatea marginalizată (non roma), comuna Stolniceni Prăjescu, județul Iași. Parteneri în cadrul acestui proiect sunt: Asociația Gipsy Eye, Primăria comunei Stolniceni Prăjescu și Școala Gimnazială Cozmești.

Advertisements

Related posts

Localnicii din Ruginoasa vor referendum pentru reorganizarea unei tradiții sângeroase. Consilier: “E un obicei foarte frumos”

Redacția

Ședință de Consiliu Local Răchiteni 28 iulie 2017 (VIDEO)

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Cristești

Redacția
Încarcă...