NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bursa Locurilor de Muncă la Pașcani: 480 posturi oferite, 14 persoane angajate pe loc

 

Astăzi a avut loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul a fost organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și s-a desfășurat la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” .

 

”Au fost prezenți 27 de agenți economici, care au oferit 480 locuri de muncă. Din cele 250 de persoane prezente la bursă, 189 au fost selectate pentru a participa la interviuri, 14 au fost angajate pe loc, două dintre ele cu studii superioare”, ne-a precizat Adriana Sîrghie, purtător de cuvânt Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iași.   

Bursa Generală a Locurilor de Muncă a fost organizată astăzi la nivelul întregii țări. În județul nostru, s-a desfășurat la Pașcani și Iași.

În cele două orașe, au participat în total, la eveniment, 99 agenţi economici, cu o ofertă de 1.545 locuri de muncă vacante.

Din cele 960 de persoane prezente la eveniment, 671 persoane au fost selecţionate în vederea susţinerii interviului  iar,  45 solicitanţi au certitudinea încheierii unui contract de muncă  corespunzător pregătirii profesionale, din care 4 cu studii superioare.

Evenimentul face parte din seria acţiunilor organizate de către Serviciul Public de Ocupare, în principal pentru pentru șomeri înregistrați, care are ca scop creșterea gradului de ocupare a acestora prin realizarea unui contact direct cu mediul economic ieșean.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Miroslava, mai bogată decât oraşele Hârlău si Târgu Frumos la un loc. Și Ciurea e pe val!

Redacția

Să ajutăm! O învățătoare din Iași și fetița ei au nevoie de sprijinul nostru

Redacția

Simulare de incendiu la Palatul AL.I. Cuza din Ruginoasa

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site