RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bunicul fetiței de 3 ani ucisă de un TIR în curtea casei, acum o lună, a murit în alt accident, la Iași

Bunicul fetiței de 3 ani ucisă de un TIR în curtea casei, acum o lună, a murit în alt accident, la Iași. Bătrânul a intrat cu Matiz-ul într-un stâlp, luni, și n-a mai putut fi salvat.

Tragedie cumplită în failia fetiței de 3 ani care a murit acum o lună lovită de un TIR, intat în curtea casei bunicilor ei, la Iași. Bunicul micței a murit și el, luni, victimă a unui alt accident de circulație. Accidentul a avut loc în jurul orei 14, atunci când şoferul s-a izbit de un stâlp, a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos din interior.

„Accidentul rutier a avut loc pe şoseaua Bucium, în faţa magazinului Lidl. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de stingere cu şase subofiţeri şi o ambulanţă de la SAJ Iaşi. În urma manevrelor de resuscitare, din nefericire, conducătorul autoturismului, în vârstă de 64 de ani, a fost declarat decedat.”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

Bărbatul locuia în municipiul Iaşi, iar nepoţica acestuia, în vârstă de trei ani, a murit pe data de 8 septembrie, atunci când un TIR scăpat de sub control a ieşit de pe şosea, a intrat în curtea casei unde se juca şi a lovit-o. Camionul s-a oprit în zidul casei vecinilor, după ce a mai dărâmat un gard.

  

Micuţa tocmai ieşise din casă, iar în urma ei se afla o verişoară şi bunica acestora. Femeia a fost şi ea rănită uşor de mastodontul scăpat de sub control. A murit, de asemenea, şi şoferul camionului.

Polițiștii iau în calcul ipoteza că bătrânului i s-a făcutrău la volan, luni, și a pirdut controlul autoturismului.

observator

Related posts

Mai multe amenzi au fost împărțite de polițiștii ieșeni. Iată care au fost motivele

Redacția

Cum a scapat un procuror pascanean basma curata dintr-o poveste halucinanta. Decizia finala o vor da judecatorii

Redacția

Scandal imens la verificarea aparatelor radar

Redacția
Încarcă...