RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Buget crescut pentru CSM Paşcani, pentru acoperirea cheltuielilor de funcţionare şi activitatea sportivă!

Bugetul Clubului Sportiv Municipal Pașcani a fost majorat cu 200 de mii de lei. În ședința extraordinară de îndată de Consiliu Local ce a avut loc ieri, proiectul privind rectificarea bugetară a întrunit voturile.

Suma de bani este necesară pentru funcționarea clubului, mai puțin plata salariilor. S-a ajuns în această situație după ce în primele șase luni ale anului 2021, banii alocați, în sumă de 389.850 de lei au fost cheltuiți de conducerea clubului.

“Atunci când domnii Bogdan Mandric, director executiv şi Mihai Buhăiescu, economist, au prezentat proiectul de buget, având concentrate cele mai mari cheltuieli de pe partea de bunuri şi servicii în primele dopuă semestre, am fost deacord. Am spus că sunt de bună credinţă. Între timp domnul Mandric şi-a luat concediu, iar domnul Buhăiescu a demisionat. Eu sper să fie justificare pentru aceşti bani, cel puţin aşa ar trebui să fie”, a subliniat în conferinţa de presă de săptămâna trecută, Claudiu Bodoaşcă, administratorul public al Primăriei.

Cei 200 de mii de lei reprezintă o creştere a bugetului Clubului Sportiv Municipal. Marian Ivan, cel care ocupă interimar funcţia de director al CSM Paşcani, spune că sunt înregistrate plăţi restante la funizorii de utilităţi. În etapa următoarea trebuie înscrisă echipa de fotbal din LIga 3 la Federaţia Română de Fotbal, dar banii sunt şi pentru celelalte discipline sportive. 

  

Primăria Paşcani va aloca în trimestrul trei al acestui an încă 81.050 lei clubului, iar în trimestrul patru suma de 57.876 lei.

Chiar dacă în spaţiul public au fost prezentate o parte din problemele de la club, Bogdan Mandric şi Mihai Buhăiescu nu au oferit nici o explicaţie.

Related posts

7 concursuri suspendate la Primăria Paşcani fără nicio explicaţie!

Răzvan Grecu

Episodul 3: Raportul de evaluare! Cum a cumpărat Dumitru Pantazi, de la Primărie, pentru fata sa, spațiul în care funcționează farmacia MEDISANIS, în baza unei evaluări expirate! (DOC)

Răzvan Grecu

Investiţii de zeci de milioane lei pe un proiect întârziat

Redacția
Încarcă...