RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

„Bucurie și împlinire” pentru elevii care au participat la Proiectul Județean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”

Nimic nu poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil și bucuria pe care o răspândește un copil fericit. Această bucurie și fericire s-a putut vedea pe chipurile copiilor premiați zilele acestea, din dărnicia „Sfântului Nicolae”.

Proiectul Județean „Sfântul Nicolae văzut prin ochi de copil”, adiția a VII-a, 2021, un proiect de suflet al întregului corp profesoral al Liceului Tehnologic Economic „Nicolae Iorga” Pașcani, a mobilizat și de această dată un număr impresionant de elevi (peste 300 elevi) dar și numeroase cadre didactice ale comunității locale și județene, fapt ce validează pe deplin importanța unei astfel de activități în formarea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Astfel, astăzi 12 ianuarie 2022, activitățile proiectului s-au finalizat cu succes, prin premierea a peste 120 de elevi care s-au remarcat la cele 3 secțiuni ale proiectului.

Toate acestea au fost posibile datorită generozității S.C.ROMPAK S.R.L Pașcani, societate care a contribuit la adăugarea de plus valoare a proiectului nostru.

  

Susținerea permanentă a activităților educative nu este altceva decât un indicator veritabil al valorii societății ROMPAK, care și de această dată a dovedit un înalt spirit civic și umanitar, pentru care îi aducem alese mulțumiri, prețuire și respect.

Related posts

A început tabăra de sculptură la Paşcani

Irina Gherasim

Liceeni de la „Sadoveanu” participă la tabăra națională antidrog „Împreună”

Diana Marcu

Rezultatele obținute de elevii de la Colegiul „Unirea” în cadrul unui concurs de contabilitate

Redacția
Încarcă...