NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Brazilia – România 21-22! Ovidiu Cojocaru decisiv pentru echipa Stejarilor!

 

 

Rugbystul pășcănean Ovidiu Cojocariu a avut un rol decisiv în partida dintre naționala țării noastre și cea a Braziliei, care s-a disputat duminică, 16 iunie. Întâlnirea a avut loc la Jundiai, pe stadionul Jayme Cintra.

 

Naționala României, antrenată de pășcăneanul Marius Tincu, a câștigat la limită, scor 22-21, după ce la pauză era condusă cu 13-7. Un rol decisiv l-a avut și pășcăneanul Ovidiu Cojocaru, cel care a debutat în urmă cu doi ani în Naționala Stejarilor contra Braziliei. Cojocaru a reușit un eseu, care s-a dovedit unul extrem de important, la prima partidă când a intrat titular.

”Echipa națională a început greu partida, fiind condusă chiar cu 10-0. La pauză scorul a fost 13-7. Începutul părții secunde a fost identic cu cel din debutul meciului, jocul desfășurându-se în primele 10 minute, la mijlocul terenului. În minutul 52, Brazilia a mărit ecartul pe tabelă, punctând dintr-o nouă penalitate, 16-7. Stejarii nu au dezarmat, au atacat și în urma unei acțiuni cu molul, Ovidiu Cojocaru a culcat balonul în terenul de țintă, încercare transformată de Vlaicu, 16-14, în minutul 59. Cinci minute mai tarziu, România a profitat de momentele bune de joc și presiune pusă pe apărarea adversă, în urma unei pătrunderi spectaculoase reușită de Cristi Chirica, la finalul unei combinații de pase Surugiu, Manole, Macovei, balonul ajunge la Florin Vlaicu care marchează un nou eseu. România trece astfel la conducere, 16-19. În minutul 75, același Vlaicu trasformă o nouă penalitate, 16-22, ” potrivit FRF.ro

 

Ovidiu Cojocariu este un jucător format la echipa locală de rugby. Pășcăneanul joacă în campionatul intern pentru echipa CSM Știința Baia Mare. El a debutat în echipa națională în anul 2017.

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Strada Stadionului, închisă circulației pentru organizarea Trofeului Municipiului

Irina Gherasim

Liga 3: Atletico Vaslui – CSM Pașcani 1-5

Marius Parteni

Premii pentru sportivii pășcăneni la Festivalul Internațional de șah din Arad și la Cupa Primăriei Vaslui

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site