RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Botoşani: Un om fără adăpost a găsit la gunoi 20.000 de lei. A predat banii poliţiei

O persoană fără adăpost din judeţul Botoşani a găsit într-un container de gunoi o sumă de 20.000 de lei, bani pe care i-a predat la scurt timp Poliţiei, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Nicoleta Federciuc.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 53 de ani, din comuna Hăneşti, a găsit banii într-un container de depozitare a deşeurilor menajere amplasat în cartierul Pacea din municipiul Botoşani.

“Bărbatul a venit la sediul IPJ Botoşani, unde a predat poliţiştilor suma găsită. Un astfel de comportament este lăudabil, mai ales că bărbatul respectiv face parte din categoria celor fără adăpost, iar în momentul în care a intrat în posesia banilor s-a deplasat în cel mai scurt timp la sediul Poliţiei”, a afirmat Federciuc.

Poliţiştii reamintesc faptul că însuşirea bunului găsit reprezintă infracţiune dacă bunul nu este predat poliţiei în termen de zece zile şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

  

ziarul de iasi

Related posts

I.P.J. Iaşi și-a făcut public raportul de activitate pe primele 3 luni ale anului 2013

Redacția

Legiștii pun moartea bebelușului mort la botez pe o pneumonie severă. Concluziile sunt contestate vehement de părinții copilului

Redacția

Se dublează amenzile pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi liniştii publice!

Redacția
Încarcă...