NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Botoşani: Bărbat de 33 ani, suspectat că ar fi violat un băiat de 12 ani, reţinut

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi violat un băiat de 12 ani pe care părinţii l-au lăsat în grija sa.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 33 de ani din municipiul Botoşani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 23/24 decembrie 2020, acesta  ar fi violat un minor de 12 ani, din municipiul Botoşani, lăsat în supravegherea sa de către părinţii acestuia. Poliţiştii au fost sesizaţi pe data de 5 ianuarie 2021, de către mama minorului,  iar la data de 11 ianuarie, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului bănuit de comiterea faptei”, a transmis IPJ Botoşani.

Sursa citată menţionează că în urma percheziţiei au fost ridicate mai multe probe, iar bărbatul de 33 de ani a fost dus la sediul poliţiei. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

  

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Biciclist acroșat de o mașină în apropiere de Poliția Municipală Pașcani

Teona Gherasim

Grup infracțional organizat suspectat că obliga tinere,unele minore, să se prostitueze pe raza municipiului Pașcani, cât și în Bergamo-Italia. Șase români au fost arestați (VIDEO)

Redacția

Furturile din automobile și din locuințe în creștere la Pașcani. În 2012 s-au dat amenzi rutiere în valoare de 3.012.770 de lei

Răzvan Grecu
Încarcă...