RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Botez cu 250 de invitați, spart de polițiști. Adi Minune era naș, iar tatălui copilului era sub control judiciar pentru proxenetism

Polițiștii din Buzău au împrăștiat un chef de botez, la care participau în jur de 250 de persoane. Nașul copilului era chiar cântărețul Adrian Minune, iar tatăl copilului era sub control judiciar pentru proxenetism.

“În cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei. Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului – un tânăr de 31 de ani din localitate prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19. În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenției toți participanții au părasit locația”, informează autoritățile.

Tatăl copilului, cercetat pentru proxenetism

“Totodată, în urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieşit că tânărul de 31 de ani se află sub măsura preventivă a controlului judiciar, într-un dosar de proxenetism. Astfel, au fost informate autorităţile competente pentru a dispune în consecinţă”, potrivit IPJ Buzău.

Advertisements

Naş al copilului a fost cântăreţul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, precizează news.ro.

Advertisements
  

observator

Related posts

Singurul român extrădat din Costa Rica. În cât timp a fost adus în ţară bărbatul care se ocupa cu traficul de cocaină

Redacția

Interlopi din București băgați în arestul IPJ Iași. Scandal în care sunt implicați și Cordunenii

Redacția

Tânăr reținut de polițiști pentru 24 de ore în urma confruntării ce a avut loc în apropierea unei discoteci din Sodomeni

Marius Parteni
Încarcă...