NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Bogdan Corduneanu, reținut pentru șantaj după ce a amenințat un tânăr

Polițiștii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de şantaj. Bogdan Corduneanu și încă un bărbat au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că doi bărbaţi de 37, respectiv 21 de ani, ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi ar fi intimidat un alt tânăr de 21 de ani, pentru a le remite bani, respectiv echivalentul în monedă virtuală.

La data de 22 decembrie, poliţiştii au depistat în flagrant delict pe tânărul de 21 de ani, bănuit de comiterea faptei, după ce ar fi luat de la persoana vătămată 8.200 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore.

  

La data de 23 decembrie, aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, iar în activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iași.
Cercetările continuă.

bzi.ro

Advertisements

Related posts

Programul „Casa Verde” mai este disponibil ieșenilor

Redacția

Accident rutier! Trei maşini au fost implicate (VIDEO)

Redacția

Iată tramvaiul modernizat la Paşcani care va circula în Iași (GALERIE FOTO)

Redacția
Încarcă...