RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bogdan Alexa-președinte ANRSC: Dragi români! Draga noastră țară! Dragă România!

 

Ziua Nationala a Romaniei este cu siguranta una dintre cele mai importante zile ale fiecarui an.Ziua Nationala este o sarbatoare cu multe momente simbolice dar in acest an, in 2018, Ziua Nationala se ridica sub simbolul Reusitei, al Unirii, simbolul unui stat intreg si nedivizat, simbolul Longevitatii – 100 de ani.

  

 

La 1 Decembrie 1918 se infaptuia Romania Mare, istoria din acel moment marcant ne invata ca putem sa razbim in momente grele cu solidaritate si coeziune, prin definirea reala si vie a Interesului national.

Astazi se implinesc 100 de ani de la marele moment istoric, in aceasta zi incarcata cu emotie si nostalgie vreau sa fim mandri de Trecut, bucurosi de Prezent si sa gandim un Viitor pentru noi, pentru copiii nostri pentru Tara Noastra Unita. O Romanie puternica, o Romanie partener egal in Europa, o Romanie sustenabila cu un popor Mandru de tara sa.

Trebuie sa fim mandri de originea noastra , de limba si identitatea noastra, de cultura si obiceiurile pe care le-am mostenit de la inaintasi, de valorile noastre pe care suntem datori sa le transmitem generatiilor viitoare. Toate acestea trebuie sa ne uneasca si sa ne faca mai puternici.

 

La ceas de sarbatoare va urez La multi ani Romani!

La multi ani Romanie!

Sa traiesti cu bine Natie frumoasa!{jcomments off}

Related posts

Exclusivitate: Judecătorii au decis! Vezi cine a fost condamnat și cine a fost achitat în dosarul „Perla Neagră„!

Răzvan Grecu

Bătaie de joc, pe strada Albineț! Primăria spune că se va interveni

Marius Parteni

Policlinica CF, de pe strada Gării, va fi redeschisă la jumătatea lunii februarie

Răzvan Grecu
Încarcă...