RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bodoașcă și Rățoi vor fi managerii unor proiecte finanțate prin PNRR

Managementul proiectelor finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență va fi asigurat la Pașcani de Claudiu Bodoașcă, administratorul public, viceprimarul Cristian Rățoi și Ciprian Prisecaru, arhitectul șef al municipalității.

Informațiile au fost oferite de primarul Municipiului Pașcani care a răspuns în acest sens unei întrebări adresate de un reporter de la televiziunea locală Actualitatea TV. Conform edilului șef pentru a implementa proiectele finanțate prin PNRR, 10 la număr până acum, se intenționează să se facă angajări noi la compartimentele de achiziții și investiții.

„Vom vedea ce salariați mai putem să angajăm la Primăria Municipiului Pașcani. Avem compartimentele cheie de implementarea proiectelor: investiții și achiziții în care sunt puțini salariați, dar să știți că nu găsești oameni pe piața liberă, ca să zic așa, să vină, să se angajeze. Cam toate primăriile din zona noastră au probleme de personal pe aceste categorii. Sunt mai mulți manageri de proiect. Sunt împărțite cumva lucrurile. Domnul administrator public are câteva proiecte, proiectul cu Planul Urbanistic General este șeful de la Urbanism pentru că așa este normal ca el să urmărească astfel de proiecte. Sperăm să primim finanțarea Centrul de colectare cu aport voluntar și pentru că ține de mediu îl voi întreba pe domnul viceprimar dacă dorește să se implice în astfel de proiecte, deoarece avem nevoie de orice ajutor”, a explicat Marius Pintilie, primarul Muncipiului Pașcani.

Related posts

Sindicaliștii de la PSA au avut dreptate: sunt în pericol de a rămâne fără loc de muncă și fără salarii compensatorii! Primarul Pantazi a propus spre aprobare un document ce dă liber la disponibilizări!

Răzvan Grecu

Lucrări la o conductă de gaz! Trafic îngreunat pe strada 1 Decembrie, timp de o lună

Irina Gherasim

Taxele și impozitele locale nu vor crește în anul 2023 decât cu valoarea inflației, conform legislației în vigoare

Răzvan Grecu
Încarcă...