NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bodoașcă despre incompetența lui Ursu: „Am avut un șef la fel de competent care a băgat societatea în insolvență”

În ședința de consiliu local de săptămâna trecută a avut loc un schimb de replici amuzante între consilierul liberal Claudiu Bodoașcă și șeful de la CLP Ecoserv Leonard Ursu. Discuțiile au avut loc pe marginea raportului de activitate al fostului operator de salubritate, iar liberalul și-a manifestat, punctual, nemulțumirea față de performanțele economice ale celor ce conduc în prezent această societate.

„Un lucru aparent banal, dar care face însă diferența. La inventar s-a descoperit o lipsă de 870 de litri de motorină. Între timp, a fost acoperită această lipsă din magazie. Mie îmi este greu să cred că o astfel de societate condusă de astfel de oameni nu au sesizat o lipsă de aproximativ 900 de litri de motorină ”, a spus Claudiu Bodoașcă.

Liberalul  a mai arătat că societatea are pierderi de 250.000 de lei și datorii de peste 1.000.000 de lei, motiv pentru care a solicitat demisia conducerii acestei societăți. În replică, Leonard Ursu, directorul CLP Ecoserv SRL, a încercat să-l pună într-o situație incomodă pe Claudiu Bodoașcă, atrăgându-i atenția că acesta lucrează la o societate aflată în insolvență.

„Dar dumneavoastră nu lucrați la o societate ce se află în insolvență”, a întrebat Ursu?

Replica a fost una usturătoare și a stârnit amuzamentul celor din sală. Bodoașcă și-a comparat, în privința competenței, fostul șef cu Leonard Ursu.

„Am ajuns în insolvență că am avut un șef la fel de competent ca dumneavoastră”, a acuzat Bodoașcă.

Dincolo de aceste discuții, CLP Ecoserv SRL a obținut voturile PSD și PMP astfel că organigrama societății a fost aprobată, fără ca cei din conducere să fie demiși.

loading...
Advertisements

Related posts

Utilajele de deszăpezire au fost retrase din bazele de iarnă

Redacția

Primele efecte ale trimiterii în judecată a lotulului „AgroComplex”: secretarul Mircea Zuzan și alți cinci funcționari vor fi suspendați din funcție!

Răzvan Grecu

Șeful de la EcoSalubritate, criticat din interiorul PSD: ”Nu se face curățenie în oraș”

Marius Parteni
Încarcă...