RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bodoașcă despre incompetența lui Ursu: „Am avut un șef la fel de competent care a băgat societatea în insolvență”

În ședința de consiliu local de săptămâna trecută a avut loc un schimb de replici amuzante între consilierul liberal Claudiu Bodoașcă și șeful de la CLP Ecoserv Leonard Ursu. Discuțiile au avut loc pe marginea raportului de activitate al fostului operator de salubritate, iar liberalul și-a manifestat, punctual, nemulțumirea față de performanțele economice ale celor ce conduc în prezent această societate.

„Un lucru aparent banal, dar care face însă diferența. La inventar s-a descoperit o lipsă de 870 de litri de motorină. Între timp, a fost acoperită această lipsă din magazie. Mie îmi este greu să cred că o astfel de societate condusă de astfel de oameni nu au sesizat o lipsă de aproximativ 900 de litri de motorină ”, a spus Claudiu Bodoașcă.

Liberalul  a mai arătat că societatea are pierderi de 250.000 de lei și datorii de peste 1.000.000 de lei, motiv pentru care a solicitat demisia conducerii acestei societăți. În replică, Leonard Ursu, directorul CLP Ecoserv SRL, a încercat să-l pună într-o situație incomodă pe Claudiu Bodoașcă, atrăgându-i atenția că acesta lucrează la o societate aflată în insolvență.

„Dar dumneavoastră nu lucrați la o societate ce se află în insolvență”, a întrebat Ursu?

  

Replica a fost una usturătoare și a stârnit amuzamentul celor din sală. Bodoașcă și-a comparat, în privința competenței, fostul șef cu Leonard Ursu.

„Am ajuns în insolvență că am avut un șef la fel de competent ca dumneavoastră”, a acuzat Bodoașcă.

Dincolo de aceste discuții, CLP Ecoserv SRL a obținut voturile PSD și PMP astfel că organigrama societății a fost aprobată, fără ca cei din conducere să fie demiși.

Related posts

Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor, ploile vor fi mai frecvente în perioada următoare

Redacția

Pădurarii primesc arme letale în dotare și cinci salarii la pensionare

Redacția

Proiectul Bugetului și Lista de investiții pentru 2014 au fost publicate pe site-ul Primăriei! Vezi ce investiții vor fi realizate în Pașcani anul viitor!

Răzvan Grecu
Încarcă...