RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Bodea confirmă că Mihai Chirica va candida din partea PNL: Mă mâhneşte profund

Având în vedere întârzierea unei reacţii oficiale a PNL Iaşi referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, privind desemnarea d-lui Mihai Chirica, în calitate de candidat al PNL Iaşi, pentru funcţia de primar al Iaşului, deputatul liberal Marius Bodea face următoarele precizări: „Ieri, conducerea centrală a PNL, în prezenţa domnului Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi, mi-a prezentat decizia de a-l aduce în PNL Iaşi pe domnul Mihai Chirica şi de a-l desemna candidat pentru un nou mandat de primar.

“Este o decizie care mă mâhneşte profund. Mi-aş fi dorit ca decizia să fie explicată asumat de către colegii mei încă din momentul în care a încolţit această idee. Împreună cu colegii mei, cei care cred în continuare că Iaşul merită mai mult, vom stabili ce trebuie făcut mai departe, dar vă asigur că nu voi fi adeptul unor răfuieli publice care să genereze un prejudiciu partidului de care aparţin de 22 de ani.

        Justificarea ce stă în spatele acestei decizii politice a fost ca domnul Costel Alexe să îşi maximizeze şansele pentru câştigarea Consiliului Judeţean Iaşi, fructificând un potenţial aport electoral suplimentar pe care i l-ar aduce candidatul Mihai Chirica şi pentru a maximiza inclusiv scorul politic local. Pot înţelege realitatea unor astfel de calcule pragmatice, pentru a obţine un scor politic pe termen scurt, dar, pe termen lung, este o decizie greşită. Din toată această poveste, au sigur de câştigat doi oameni. Pierd însă liberalii autentici şi mai ales ieşenii care cred într-o reformare a administraţiei publice locale. Un partid puternic, cum este astăzi PNL, cu toată determinarea sa, nu va putea schimba metehnele unui individ care a crescut în administraţie timp de 18 ani la pieptul PSD”, a declarat Marius Bodea.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

  

Related posts

Pelerinaj de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Racla a fost scoasă dimineață din Catedrală

Redacția

Taximetriștii din Iași vor să ridice tariful la 5 lei pe kilometru. Care este explicația acestora

Redacția

ANCOM îi pune la punct pe primarii din judeţ

Redacția
Încarcă...