NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri

BIROUL EXECUTORULUI JUDECĂTORESC CORBU VASILE PUBLICAȚIE DE VÂNZARE IMOBILIARĂ / ANUNȚURI

       La  data de 21-07-2022, orele 9,30 va avea loc la sediul Biroului executor judecatoresc Corbu Vasile,din Pascani,str.Eugen Stamate,Bl. D2 A,mezanin, jud. Iasi,vanzarea la licitatie publica a imobilului situat in intravilanul satului Topile , comuna Valea Seaca , jud.Iasi , inscris in C.F. Nr.60091-UAT Valea Seaca,jud.Iasi cu nr. cadastral 60091, constand din suprafata de 1210 mp . teren arabil si vie, la pretul de 44.854,70 lei ,pret stabilit prin expertiză de către expertul tehnic Ing. Negoitescu Costel Dorian .

Imobilul urmarit este liber de sarcini.

       Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare .

        Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul  urmarit silit sa se prezinte la data,locul si ora stabilite pentru vanzare,avand asupra lor cartea de identitate si pana la aceasta data sa prezinte oferte de cumparare .

Advertisements
  

      Cel tarziu pana la termenul de vanzare ofertantii trebuie sa depuna o cautiune de 10% din pretul de incepere a licitatiei RO 80BRDE240SV535 1423 2400 deschis la BRD la dispozitia BEJ Corbu Vasile,CF 19877199 ,dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare pana la termenul stabilit pentru vanzarea la licitatie publica .

Advertisements

          Executor Judecatoresc

                Corbu Vasile                                       

Advertisements
Advertisements

Related posts

Anunț pierdere

Redacția

Mesaj de comemorare

Redacția

Post vacant scos la concurs de Primăria Valea Seacă

Redacția
Încarcă...