RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Biroul din Pașcani al Casei de Pensii nu mai are activitate, pe termen scurt!

Biroul local al Casei Județene de Pensii Iași, care își are sediul într-un birou din sediul fostei clădiri a societății Constructorul SA, are suspendată activitatea pentru perioada următoare.

Cetățenii care în zilele de luni și marți ale fiecărei săptămâni, se adresau funcționarului vor trebui să meargă la Iași.

„Vă informăm că începând cu data de 1 noiembrie programul cu publicul al punctului de lucru Pașcani se suspendă emporara, avțnd ăn vedere volumul activităților, în desfășurare la sediul central. Vă rugăm ca pentru depunerea de dosare și cereri, pentru solicitări de informnații și petiții, să vă adresați sediul din central al Casei de Pensii Județene (CJP) folosind următoarele coorsdinate de contact. Strada Anastasie Panu, nr. 17 – 19, bloc Ghica Vodă, 2A-2B, sau telefonic la 0232.218.450, sau prin email la cjp.iasi@cnpp.ro. Programul cu publicul la sediu central este luni-joi 08.00 – 14.00, iar vineri 08.00 – 13.00!”, se arată în anunțul postat pe biroul local.

Nu este cunoscută data când va fi reluată activitatea la nivel local. Actualitatea TV așteaptă un răspuns din partea oficialilor ieșeni.   

  

Related posts

Programul transportului public local, pe 1 mai

Oana Cordoneanu

Pintilie: „Pantazi a cumpărat prin interpuși terenuri și spații comerciale, de la firme intrate în faliment”! Ce insule și-a cumpărat fostul edil șef! Pantazi: „Pintilie este pe locul doi în sondaje și de asta mă denigrează”

Răzvan Grecu

Clubul de Șah “Minerva” Pașcani își reia cursurile

Oana Cordoneanu
Încarcă...