NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bilanțul persoanelor izolate la domiciliu pe raza județului Iași

Miercuri, 11 martie 2020, pe raza județului Iași se află izolate la domiciliu 678 de persoane. Toate persoanele sunt monitorizate zilnic și nu prezintă simptomatologie specifică virusului.

„În cursul zilei de 10.03.2020 un numar de 2 persoane, venite din Italia, via Republica Moldova,  au fost plasate in carantina in spatiile puse la dispozitie de Municipiul Iasi. Un număr de 678 persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică şi care sunt monitorizate zilnic de către medicii epidemiologi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi. Menţionăm că starea de sănătate este bună fiind asimptomatici. 

Până în momentul de faţă la Spitalul de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva” Iaşi au fost lucrate 132 de teste pentru persoane cu suspiciuni de coronavirus. La nivel naţional, până în prezent au fost lucrate 1.181 de teste. Dintre acestea, 1.150 sunt negative şi 31 sunt pozitive.”, se arată în comunicatul DSP Iași.

Reamintim că în cursul zilei de astăzi s-a confirmat primul caz de coronavirus la Iași. Un bărbat sosit din Veneția recent.

  

bzi

Advertisements

Related posts

Medicul Camelia Bugioeanu- propusă pentru funcția de director medical la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Marius Parteni

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola Iași, în noaptea de Crăciun. Un pacient de 33 de ani a murit

Redacția

5 semne că aveți deficit de vitamina B12

Redacția
Încarcă...