RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bilanțul persoanelor izolate la domiciliu pe raza județului Iași

Miercuri, 11 martie 2020, pe raza județului Iași se află izolate la domiciliu 678 de persoane. Toate persoanele sunt monitorizate zilnic și nu prezintă simptomatologie specifică virusului.

„În cursul zilei de 10.03.2020 un numar de 2 persoane, venite din Italia, via Republica Moldova,  au fost plasate in carantina in spatiile puse la dispozitie de Municipiul Iasi. Un număr de 678 persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică şi care sunt monitorizate zilnic de către medicii epidemiologi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi. Menţionăm că starea de sănătate este bună fiind asimptomatici. 

Până în momentul de faţă la Spitalul de Boli Infecţioase “Sfânta Parascheva” Iaşi au fost lucrate 132 de teste pentru persoane cu suspiciuni de coronavirus. La nivel naţional, până în prezent au fost lucrate 1.181 de teste. Dintre acestea, 1.150 sunt negative şi 31 sunt pozitive.”, se arată în comunicatul DSP Iași.

Reamintim că în cursul zilei de astăzi s-a confirmat primul caz de coronavirus la Iași. Un bărbat sosit din Veneția recent.

  

bzi

Related posts

Are sau nu Spitalul Municipal de Urgență probleme financiare și lipsuri de produse medicale?

Marius Parteni

O nouă alertă de măști neconforme a României, validată de autoritățile europene. 10.000 de măști au fost oprite de la comecializare

Redacția

Asistenții medicali care au absolvit înainte de 2009 și vor să lucreze în străinătate trebuie să se întoarcă la școală

Redacția
Încarcă...