NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bilanţul momentului: 2.698 de persoane au murit din cauza coronavirusului, iar 80.000 sunt infectate

Coronavirusul a provocat luni încă 71 de decese în China, bilanţul acestora la nivel global ajungând la 2.698 în întreaga lume, în timp ce numărul cazurilor confirmate a trecut de 80.000, 508 noi cazuri fiind confirmate în China într-o singură zi, conform CNN.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 2,698 la nivel mondial. China a raportat încă 71 de decese luni, 68 dintre acestea fiind în provincia Hubei, în China numărul total al persoanelor decedate fiind, conform Comisiei Naţionale de Sănătate, de 2.663 de persoane.

De asemenea, au fost raportate alte 35 de decese în afara Chinei: Iran -12, Coreea de Sud – 7, Italia – 7, Japonia – 4, Hong Kong – 2, iar Filipine, Franţa, Taiwan câte un caz. Cazurile de îmbolnăvire confirmate în China au crescut luni cu 508, 499 fiind în provincia Hubei. Numărul total de cazuri de coronavirus confirmate în China este de 77.658, iar la nivel global acestea au ajuns la 80.067. Conform autorităţilor chineze, 27.323 de pacienţi s-au vindecat.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

  

Advertisements

Related posts

Ce spune un medic despre intoxicaţiile cu ciuperci! Metode de prevenire şi tratament

Ema Roman

Patru persoane au ajuns la spital după ce au mâncat cireşe. Boala neobişnuită de care suferă aceştia

Redacția

Interviu cu medicul Florin Roșu, coordonatorul Compartimentului de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase Iași: „Este încă o boală cu foarte multe necunoscute, o boală tânără”

Redacția
Încarcă...