NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Biden: „Statele Unite condamnă încercarea frauduloasă a Rusiei de a anexa un teritoriu ucrainean suveran. Rusia încalcă dreptul internațional, călcând în picioare Carta Națiunilor Unite”

Președintele SUA, Joe Biden, a condamnat aspru anexarea teritoriului ucrainean de către Rusia, într-o declarație făcută vineri, relatează CNN.

„Statele Unite condamnă încercarea frauduloasă a Rusiei de astăzi de a anexa un teritoriu ucrainean suveran. Rusia încalcă dreptul internațional, călcând în picioare Carta Națiunilor Unite și arătându-și disprețul față de națiunile pașnice de pretutindeni”, a declarat Biden, adăugând că aceste acțiuni nu au „nicio legitimitate” și că va continua să „onoreze întotdeauna granițele recunoscute internațional ale Ucrainei”.

Vorbind despre noile sancțiuni anunțate vineri, Biden a adăugat că SUA „vor mobiliza comunitatea internațională atât pentru a denunța aceste acțiuni, cât și pentru a trage Rusia la răspundere”.

Advertisements

„Îi îndemn pe toți membrii comunității internaționa

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

29 iulie, Ziua Imnului National. Unde a fost cantat pentru prima data

Redacția

Xi Jinping în Tibet, prima vizită prezidențială după 31 de ani

Redacția

Ce au discutat liderii PNL în şedinţa BPN: Partidul nu va susţine un guvern condus de Cioloş. Florin Roman va fi susţinut ca interimar la şefia Camerei Deputaţilor. Cîţu vrea să-l îmbuneze pe Orban

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site