RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Beneficiari din Pașcani! A început distribuirea produselor de igienă, a doua tranșă

470 de persoane din Pașcani vor primi produse de igienă de la Uniunea Europeană, distribuite de Primărie. Începând de astăzi, a început repartizarea acestora, a doua tranșă, la sala de Sport CSM Pașcani, prin Serviciul de Asistență Socială.

Programul este de luni-vineri, între orele 9.00-13.00. Termenul de distribuție este de 45 de zile calendaristice . La ridicarea produselor de igienă, persoanele beneficiare vor prezenta actul de identitate, în original.

“De astăzi, 22 iunie, termen de 45 de zile calendaristice am început distribuirea produselor de igienă, tranșa a doua, provenite de la Uniunea Europeană pentru beneficiarii de venit minim garantat și alocații de susținere a familiei. Aceste produse se distribuie conform programului de la ora 9.00 până la ora 13.00, la Sala de Sport din incinta Stadionului Municipal Pașcani.”, ne-a declarant Adrian Hariga, șef Serviciu Asistență Socială. din cadrul Primăriei Pașcani.   

Pășcănenii care vor obține pachetele cu produse de igienă distribuite în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate sunt beneficiarii de venitul minim garantat și de alocație pentru susținerea familiei. Fiecare pachet conţine 5 periuţe de dinţi ambalate individual, 4 tuburi de pastă de dinţi de 75 ml, 1 tub de săpun lichid de 500 ml, 1 tub de şampon pentru copii de 800 ml, 1 tub de şampon pentru adulţi de 500 ml, detergent granule pentru rufe colorate – 900 g, detergent granule pentru rufe albe – 1800 g.

  

Ulterior vor fi distribuite acelorași beneficiari și pachete cu alimente, tot de la Uniunea Europeană.

Related posts

ALERTĂ! Nopți tropicale și zile de foc la Iași! Cod portocaliu de caniculă

Redacția

O bătrână din Gâștești își acuză fostul soț că îi distruge obiectele din casă și îi fură din gospodărie. Aceasta vrea să își instaleze o cameră video de supraveghere în locuință

Răzvan Grecu

Numar de telefon non stop la Socola, pentru pacientii cu probleme psihice

Redacția
Încarcă...