NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Belșug de toamnă la Târgu Frumos (FOTO)

Eveniment agricol la Târgu Frumos! Esplanada orașului s-a transformat astăzi într-o adevărată expoziție de fructe, legume, zacuscă, dulceață, murături, flori și produse de panificație. Printre tarabele îmbelșugate și-au făcut loc o mulțime de cumpărători. Alături de cunoscuții legumicultori din Târgu Frumos au participat și producători locali din tot județul Iași. În cadrul evenimentului au fost expuse spre vânzare produse locale și s-au prezentat noutățile din domeniu. În cadrul evenimentului au avut loc concursuri și ateliere de lucru.

Advertisements

Evenimentul ajuns la a II-a ediție, intitulat ”Târgul legumelor de Iași” a fost organizat de  Direcția pentru Agricultură Județeană Iași împreună cu Primăria Orașului Târgu Frumos și Asociația Producătorilor de Legume Ecoleg.

Prin acest eveniment se dorește suținerea producătorilor locali, zona Târgu Frumos este cunoscută prin numărul mare de cultivatori de legume. Astfel de acțiuni sunt în avantajul producătorilor, dar mai ales al consumatorilor care se pot bucura de gustul tradițional românesc.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos: Depistat în trafic cu alcoolemie de 1,42 mg/l alcool. A refuzat testarea la spital

Redacția

Târgu Frumos: Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști, șoferilor indisciplinați în trafic

Redacția

Târgu Frumos: Festivalul Folcloric Datini și Obiceiuri de Iarnă

Redacția
Încarcă...