NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Belșug de toamnă la Târgu Frumos (FOTO)

Eveniment agricol la Târgu Frumos! Esplanada orașului s-a transformat astăzi într-o adevărată expoziție de fructe, legume, zacuscă, dulceață, murături, flori și produse de panificație. Printre tarabele îmbelșugate și-au făcut loc o mulțime de cumpărători. Alături de cunoscuții legumicultori din Târgu Frumos au participat și producători locali din tot județul Iași. În cadrul evenimentului au fost expuse spre vânzare produse locale și s-au prezentat noutățile din domeniu. În cadrul evenimentului au avut loc concursuri și ateliere de lucru.

Evenimentul ajuns la a II-a ediție, intitulat ”Târgul legumelor de Iași” a fost organizat de  Direcția pentru Agricultură Județeană Iași împreună cu Primăria Orașului Târgu Frumos și Asociația Producătorilor de Legume Ecoleg.

Prin acest eveniment se dorește suținerea producătorilor locali, zona Târgu Frumos este cunoscută prin numărul mare de cultivatori de legume. Astfel de acțiuni sunt în avantajul producătorilor, dar mai ales al consumatorilor care se pot bucura de gustul tradițional românesc.

Advertisements

Related posts

Festivalul sporturilor weekendul acesta, la Târgu Frumos

Iulia Atodiresei

Fără apă la robinet pe mai multe străzi din Târgu Frumos

Irina Gherasim

Post scos la concurs de Primăria Târgu Frumos (DOC)

Redacția
Încarcă...