NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bechir și Pădurariu tac! Acreditarea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani este în aer

Situație dificilă la nivelul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Serviciul de Management al Calității, care în această perioadă coordona procesul de acreditare, sub monitorizarea Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), a rămas fără angajați.

Persoana care coordona acest serviciu, medicul  Cezara Chișcă și Liliana Perțu, asistent medical principal, și-au depus demisiile. Liliana Perțu, care avea o mormă de 4 ore în cadrul seviciului, a spus că a luat decizia din motive personale.

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani nu a explicat public care este stadiul etapelor ce țin de parcurgerea procesului de acreditare a unității medicale. Directorul medical Aurelia Pădurariu, prezentă în ședința Consiliului Local din data de 31 august 2021, nu a explicat aleșilor locali această situație, legat de procesul de acreditare a unității medicale.

Primarul Municipiului Pașcani a afirmat într-o recentăt în conferință de presă că:”Pe de o parte am o informație oficială din partea conducerii spitalului că lucrurile sunt în ordine, iar o altă, neoficială, că ar fi probleme cu acreditarea”, a explicat primarul Marius Pintilie.

  

Edilul local a susținut că este aproape de conducerea unității medicale, în vederea finalizării procesului de acreditare.

Am încercat astăzi să discutăm cu managerul și directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, dar aceștia au blocat apelurile jurnaliștilor de la NewsPascani.com și Actualitatea Tv.

Advertisements

Related posts

Sfatul medicului Virgil Musta: Copiii care au părinți sau bunici cu comorbidități să înceapă școala online

Redacția

Idei pentru un mic dejun sănătos. Ce să mănânci dimineața

Redacția

Nunțile ar putea avea loc doar pe baza certificatului digital COVID! Anunțul făcut de Florin Cîțu

Redacția
Încarcă...