NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Bazar cu prăjituri de Crăciun la Școala Gimnazială din Lunca (Foto)

Sărbătoarea Crăciunului este întâmpinată de elevii de la Școala Lunca cu un bazar de prăjituri și obiecte de artizanat. Totul pentru o cauză nobilă. O sală plină a fost amenajată cu mese pe care copiii le-au decorat și umplut cu prăjituri care mai de care mai aspectuoase.

 

 

Toate aceste nu ar fi fost fără ajutorul părinților, care au contribuit cum au știut mai bine la succesul acestui bazar. Un bărbat a venit să-și susțină nepoțelul la stand și a declarat că se bucură că poate fi ajutor pentru o cauză nobilă.

Crăciunul se apropie și cei mai mai dintre copii nu-și doresc altceva decât sănătate și bucurii. Ei sunt conștienți că există semeni de-ai lor mai puțin fericiți și vor să se asigure că Moș Crăciun va trece pe la toată lumea.

„Cu toții știm că Crăciunul este din ce în ce mai aproape, așadar ne-am hotărât ca noi, elevii acestei școli, sprijiniți de părinți și de profesori, să organizăm acest bazar prin prisma căruia vrem să transmitem spiritul Crăciunului. Am pregătit o diversitate de prăjituri și vrem să aducem un zâmbet pe fața celor mai puțin norocoși. Vrem să le transmitem că nu sunt singuri, că noi îi sprijinim și le suntem alături cum putem mai bine”, ne-a spus Alexandra Axinte.

Bazarul de Crăciun de la Școala din Lunca se află la a V-a ediție și vizează o cauză nobilă. Banii strânși  vor fi donați unor familii cu nevoi speciale. „Bazarul este la a V-a ediție, organizat în urma unui proiect pe care l-am avut cu Bulgaria, Iugoslavia și Republica Moldova. Din anul 2011, în fiecare an noi continuăm tradiția, părinții și copiii sunt foarte interesați de acest bazar de prăjituri, de anul trecut l-am diversificat și pe obiecte pentru Crăciun, care vor fi trase la tombolă de elevii școlii. Banii care se vor strânge vor fi donați unor familii cu nevoi speciale”, a precizat Gabriela Axinte, consilierul educativ al școlii. 

loading...
Advertisements

Related posts

Concursuri pentru ocuparea funcțiilor de directori în școlile din Pașcani, Târgu Frumos și zonele limitrofe

Marius Parteni

O profesoară de la liceul „Mihai Busuioc” este noul coordonator al USLIP, zona Pașcani

Redacția

Primele rezultate prezentate de elevii și profesorii de la „Sadoveanu”, care au participat la un proiect în Italia, finanțat din fonduri europene

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site