NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bătută-n cap cu smartphone-ul de soţ, pusă la plată de instanţă!

 

O tânără din Iaşi s-a trezit, la propriu, şi bătută, şi cu banii luaţi. Chelfăneala a înhăţat-o în seara de sâmbătă, 9 noiembrie, de la soţ. Enervată că bărbatul că a venit iarăşi beat acasă, Alina M. a pornit scandalul. Proastă inspiraţie. Soţul, Ionică, i-a dat câteva palme, a bătut-o cu smartphone-ul în cap şi a scos-o în şuturi din apartament.

  

Neîmpăcată defel cu ideea, Alina a mers apoi la Judecătorie şi a cerut ordin de protecţie până la finalizarea divorţului. Instanţa nu i-a dat deloc dreptate, considerând că „starea de surescitare a părţilor nu este de natură să justifice intervenţia cu titlul de excepţie a statului pentru a restricţiona drepturile legale ale pârâtului garantate prin Consituţie prin emiterea unui ordin de protecţie”.

Judecătorii nu contestă „starea de tensiune creată reclamantei care, însă urmează a se analiza dacă acţiunile pârâtului, astfel cum au fost probate în cauză, sunt de natură să pună în pericol sănătatea, viaţa, integritatea fizică şi psihică a fostei sale soţii, respectiv, să justifice intervenţia excepţională a statului în sensul restricţionării drepturilor unei persoane prin emiterea unui ordin de protecţie. Astfel fiind, instanţa reţine faptul că din înscrisurile depuse la dosar, nu rezultă pericolul la care ar fi expus reclamanta care să justifice emiterea unui ordin de protecţie împotriva pârâtului”.

În motivarea cererii, reclamanta a arătat, în esenţă, faptul că în data de 09.11.2019, soţul său, fiind în stare de ebrietate, a început să facă scandal, a lovit-o de mai multe ori în zona capului cu pumnii şi cu un telefon mobil fapt ce a determinat-o pe victimă să părăsească locuinţa şi să stea pe stradă pentru a evita agresiune fizică.

Drept urmare, Alina a fost obligată prin sentinţa de vinerea trecută să scoată din buzunar şi suma de 500 de lei, onorariul pentru avocatul soţului.

Advertisements
Advertisements

sursa www.ziarulevenimentul.ro 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tragedie în Bursuc Deal. O femeie și-a pus capăt zilelor, dar a fost găsită abia după două zile!

Răzvan Grecu

Imaginea durerii fără limite. Un tată îşi ţine de mână fiica moartă, prinsă în pat sub dărâmături după cutremurele din Turcia

Redacția

Cel mai mare eveniment Land Rover al anului, Above & Beyond Tour ajunge la Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site