NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrână de 80 de ani din Bacău, tâlhărită și violată de un adolescent

Senior woman lying in icu

La numai 17 ani, un adolescent din Bacău este cercetat pentru tâlhărie și viol. Zilele trecute, s-a năpustit în casa unei femei de 80 de ani, pe care a obligat-o să îi dea toți banii.

Nu s-a mulțumit cu prada – câteva sute de lei – a și siluit-o. În stare de șoc și păzită de suspect până-n zori, vârstnica nu a reușit să ceară ajutor.

Din start, bătrâna a fost lipsită de apărare. Locuiește singură în comuna Căiuți. În puterea nopții, adolescentul – cunoscut pentru comportament său mai puțin ortodox- a intrat peste ea și a amenințat-o.

FemeieEl era hoț și a spart pe acolo a intrat și ea era într-o camera. I-a pus cuțitul la gât femeii și a violentat-o. I-a luat și banii.
ReporterA mai făcut rele în sat?
FemeieDa”.

  

400 de lei i-a luat bătrânei, căreia i-a spus sec că o va ucide în caz că va chema poliția. Ba chiar a și întrerupt conexiunea telefonului fix, ca să fie sigur că nu va fi dat de gol.

Potrivit anchetatorilor, individul a stat toată noaptea lângă bătrână, iar dimineața, înainte să plece, a și violat-o pe biata femeie.

ReporterAjutor cum a cerut?
FemeieNu putea să sune, pentru că el când a intrat în casă a sucit firul de la telefon și nu a avut de unde să dea telefon”.

A mai fost tâlhărită de câteva ori

Abia când s-a văzut singură, femeia a reușit să ajungă până la poarta unor rude cărora le-a povestit prin ce chinuri a trecut. În câteva ore, anchetatorii l-au găsit pe agresor.

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: ”Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore împotriva unui tânăr de 17 ani bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, tâlhărie calificată și viol. Urmează a fi prezentat instanței cu propuneri legale”.

Vecinilor le este milă de femeie. Care dormea oricum cu frica-n sân.

Vecin: ”A zis că a mai pățit de vreo 2-3 ori. A intrat peste ea. Ea stă vara mereu la poartă și a intrat prin spate și i-a luat cine a intrat și tot nu l-a găsit”.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la Bacău, iar medicii spun că, în ciuda vârstei înaintate și a calvarului prin care a trecut, este într-o stare bună.

Femeia are o fiică stabilită în alt oraș, care caută acum o soluție pentru ca mama ei să nu mai treacă prin astfel de episoade traumatizante.

sursa stirileprotv

Advertisements

Related posts

Poliția Pașcani a continuat tradiţia acțiunilor umanitare

Redacția

Acțiune a polițiștilor pășcăneni. Șofer depistat în Miroslovești cu o alcoolemie de 0,64 mg/l

Redacția

Tragedia de la Metro: A schimbat şoferiţa banda sau motociclistul a “forţat” o depăşire prin dreapta?

Redacția
Încarcă...