NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrân lovit cu toporul în cap de fiul său

Un bătrân din Miroslovești a ajuns la spital după ce fiul său l-a lovit cu un topor în cap. Incidentul s-a produs pe data de 2 februarie, însă Constantin Huțanu de 74 de ani a ajuns abia a doua zi la spital. Acesta s-a dus la un bar din localitate, iar barmanul a sunat la 112 văzând că bărbatul prezenta o plagă la cap. O ambulanță sosită la fața locului l-a transportat pe bărbat la spital unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare.

 

 “Un bărbat de 74 de ani din Miroslovești prezenta un traumatism cranio-cerebral prin agresiune, plagă fronto-parietală stângă de 10 cm prin lovitură de topor. I-a fost suturată plaga și s-a propus transferul la Clinica de Neurochirurgie pentru că a fost un traumatism puternic, însă a refuzat și a plecat acasă”, a declarat dr.Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal.  

  

 

 Victima a spus polițiștilor că fiul său Costel Huțanu de 49 de ani, care locuiește în aceeași casă cu bătrânul i-a dat cu toporul în cap în urma unor neînțelegeri, însă acesta nu a recunoscut fapta. S-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și se fac cercetări în acest caz.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Minor din Siretel trimis in judecata pentru viol

Redacția

Minoră accidentată de un bărbat din comuna Todirești

Cătălin Cocoș

Minor dispărut, identificat de poliţişti în piața din Târgu Frumos

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site