RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrân lovit cu toporul în cap de fiul său

Un bătrân din Miroslovești a ajuns la spital după ce fiul său l-a lovit cu un topor în cap. Incidentul s-a produs pe data de 2 februarie, însă Constantin Huțanu de 74 de ani a ajuns abia a doua zi la spital. Acesta s-a dus la un bar din localitate, iar barmanul a sunat la 112 văzând că bărbatul prezenta o plagă la cap. O ambulanță sosită la fața locului l-a transportat pe bărbat la spital unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare.

 

 “Un bărbat de 74 de ani din Miroslovești prezenta un traumatism cranio-cerebral prin agresiune, plagă fronto-parietală stângă de 10 cm prin lovitură de topor. I-a fost suturată plaga și s-a propus transferul la Clinica de Neurochirurgie pentru că a fost un traumatism puternic, însă a refuzat și a plecat acasă”, a declarat dr.Diana Acsinte, director medical Spitalul Municipal.  

Advertisements
  

 

 Victima a spus polițiștilor că fiul său Costel Huțanu de 49 de ani, care locuiește în aceeași casă cu bătrânul i-a dat cu toporul în cap în urma unor neînțelegeri, însă acesta nu a recunoscut fapta. S-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire și se fac cercetări în acest caz.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Related posts

Început de an cu ghinion pentru un bărbat din Hălăucești. A ajuns la spital, după ce a fost lovit cu toporul în cap de concubină

Irina Gherasim

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR PĂȘCĂNENI pentru combaterea furturilor

Redacția

Șofer amendat cu 2000 lei pentru depozitare ilegală de gunoi la Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...