NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Barna, acuzaţii la adresa lui Florin Cîţu: Oricât se va strădui DLAF, instituţie aflată în subordinea premierului, Cîţu tot nu va recâştiga sprijinul USR PLUS

„Oricât se va strădui DLAF, o instituţie aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activităţii mele pentru a plasa ştiri negative la fiecare moment politic sau electoral important, premierul Cîţu tot nu va recâştiga sprijinul USR PLUS”, transmite Dan Barrna pe Facebook. 

El a explicat în contextul sesizării DLAF: „am cerut în mod repetat, încă de acum trei ani, ca orice dosar să fie procesat şi trimis la DNA astfel încât să fie lămurite toate chestiunile asupra cărora există semne de întrebare. Până acum, s-a confirmat că am avut dreptate de fiecare dată când am zis că nu am nimic de ascuns şi nimic de care să mă tem.

Fostul vice premier a mai adăugat că la singura interacţiune avută direct cu cei de la DLAF, în 11 martie, când am răspuns la solicitarea de clarificări, mi-au transmis că încheiaseră verificările şi vor trimite la DNA constatările. Le-am cerut şi eu sa facă lucrul acesta pentru a încheia această poveste fără sfârşit. Au comunicat şi public acest lucru ca „s-a trimis la DNA”Astăzi aflu şi eu din presă că DLAF a păstrat, a pus deoparte, o bucată din verificarea iniţială, pentru zile negre şi nevoi urgente de comunicare negativă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Trafic blocat total pe A1 din cauza unui accident cu patru victime

Redacția

Poliţiştii au depistat şase autovehicule de marfă care transportau ilegal 66 de persoane

Redacția

Medic de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, despre mezzosoprana Macsim Nicoară: “Probabil va recupera parţial din funcţiile motorii”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site