NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Barna a “cumpărat” câțiva centimetri din metrul de autostradă din Moldova

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, anunţă că a „cumpărat” câţiva centimetri din autostrada lui Ştefan Mandachi, în cadrul unei iniţiative menite să strângă fonduri pentru Crucea Roşie Suceava şi spitalul judeţean.

„Am ‘cumpărat’ şi eu câţiva centimetri din autostrada lui Ştefan Mandachi. Susţinem toţi Suceava. Şi orice iniţiativă menită să facă lupta cu această pandemie mai uşoară. De aceea îi încurajez pe toţi cei care pot să doneze către una dintre organizaţiile care încearcă să ajute să o facă fără regrete. Fie că e vorba despre https://www.1cm.ro/, fie că e vorba despre https://www.daruiesteviata.ro/ sau orice alt grup de oameni care s-a mobilizat zilele acestea şi în care aveţi încredere, orice donaţie e binevenită. Nu trebuie să fie o sumă mare, nu trebuie să fie mai mult decât îşi permite oricare dintre noi. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Nu stăm deoparte nici acum”, a scris liderul USR pe Facebook.

Joi seară, deputatul USR Iulian Bulai anunţa că a răspuns iniţiativei lui Ştefan Mandachi şi a cumpărat un centrimetru de autostradă, donând bani pentru Crucea Roşie Suceava.

„Dacă cumpărăm tot metrul de autostradă al lui Ştefan, strângem împreună 3.000.000 euro şi îi folosim împotriva COVID-19! Hai să arătam că se poate”, a scris el pe reţeaua de socializare.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a anunţat, joi seară, lansarea unei campanii de strângere de fonduri pentru Crucea Roşie Suceava şi spitalul judeţean. În acest sens, el a scos la vânzare metrul de autostradă pe care l-a ‘realizat’ anul trecut. Preţul unui centimetru pătrat de autostradă este 10 euro, iar Mandachi spune că dacă se va vinde întreaga suprafaţă, se vor strânge trei milioane de euro. El a precizat că dacă se vor strânge mai mulţi bani, vor fi dirijaţi către judeţele învecinate.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Probleme pentru hotelieri! Lumea se va caza dar nu va putea mânca în hotel

Redacția

Al optulea deces în România: un bărbat de 70 de ani venit din Italia, deja bolnav cronic

Redacția

Noul coronavirus poate supravieţui timp de mai multe ore în aer liber, relevă un studiu

Redacția
Încarcă...