NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bărbat supraponderal și bolnav, blocat într-un apartament din zona deal de o săptămână

Un bărbat din municipiul Pașcani a fost scos astăzi din casă cu ajutorul pompierilor. Neculai Dănilă locuiește într-un apartament de pe Aleea Tineretului, la etajul patru.

  

 Bărbatul este supraponderal, are probleme mari de sănătate și trăiește singur de zece ani. De o săptămână nu a mai fost văzut de nimeni, nu răspundea la telefon, iar ușa de la intrarea în apartament era blocată. Astăzi, o femeie care stă la etajul trei a ajuns la capătul răbdărilor și a sunat la 112, pentru că nu mai suporta mirosul emanat dinspre apartamentul bărbatului. Vecinii au crezut că este mort.

Advertisements

La fața locului, s-au deplasat echipaje de la Pompieri, SMURD și Poliție. Ușa apartamentului a fost spartă, iar pe bătrânul în vârstă de 70 de ani l-au găsit jos. Din spusele acestuia acolo stătea de o săptămână fără nici un ajutor, nu s-a putut mișca. A fost preluat de echipajul de la SMURD și Pompieri, care a intrat în apartament cu măști pe față, din cauza mirosului insuportabil, și a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Două eleve de la „Sadoveanu” au ajuns astăzi la spital cu ambulanța, după ce au leșinat la școală

Răzvan Grecu

În Romania lui 2015, încă se moare de la o înțepătură în picior. Tragedia unui tânăr care trebuia să se însoare într-o lună

Redacția

Bursa locurilor de muncă, o șansă de angajare pentru șomerii pășcăneni

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site