RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat reținut în urma perchezițiilor de ieri, de la Moțca

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moțca a fost reținut de polițiști, în urma unor percheziții care au avut loc ieri. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acestai ar fi sustras 180.000 lei dintr-o locuinţă din judeţul Vaslui, iar la data de 10 martie a.c. ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă din judeţul Vrancea. De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Paşcani, fără a deţine permis de conducere.

”Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că un bărbat de 39 de ani ar fi sustras 180.000 lei dintr-o locuinţă din judeţul Vaslui, iar la data de 10 martie a.c. ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă din judeţul Vrancea.De asemenea, din cercetările efectuate a rezultat că acesta ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Paşcani, fără a deţine permis de conducere.În cadrul dosarului penal, la data de 22 martie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza comunei Moţca.În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi, Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iași şi Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi”, conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Iași.

Reaminit că ieri după-amiază, polițiștii au efectuat percheziții la mai multe adrese din Moțca. Se pare că vorbim de o rețea de persoane, care sub pretextul vânzării unor produse, caută să sustragă bunuri din casele bătrânilor ce sunt neputincioși.

Related posts

Mașină răsturnată la intrarea în satul Gura Bâdiliței, comuna Vânători (FOTO)

Marius Parteni

WhatsApp introduce un sistem de verificare dublu

Redacția

A provocat moartea unui cunoscut din cauza unui patent!

Redacția
Încarcă...