RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat prins în flagrant delict cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive (Foto-Video)

Ieri, 19 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi, au prins în flagrant delict, în București, un bărbat, care ar fi ridicat un colet cu 2 kilograme de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce ar fi fost expediat din Țările de Jos. Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Din cercetări a reieșit că bănuitul ar fi comandat substanțe psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializate în orașele București și Iași.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea sa, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Iaşi, cu propunere legală.

Cantitatea de substanţe psihoactive ar fi putut duce la obţinerea unor profituri ilicite de peste 1.000.000 de lei.

  

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Cercetările sunt continuate, pentru săvârșirea infracțiunii de derulare de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie, în condiţiile legii, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun.

Related posts

Tânărul calmat cu spray-ul de polițiști a primit două amenzi

Redacția

Alex Corduneanu, membru al unui clan interlop din Iași, speră să scape de închisoare, după ce a fost condamnat cu executare pentru trafic de droguri!

Redacția

Sute de jandarmi ies pe strazi. Iata ce masuri vor lua in perioada urmatoare!

Redacția
Încarcă...