NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bărbat în comă la Neurochirurgie, după o bătaie cu topoare

This poll has ended (since 4 days).

A fost corectă decizia PSD de a majora prețul la apă?

Nu
1,365 for votes number
Da
268 for votes number

Un bărbat din Vinderei, județul Vaslui, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie dn Iași după o bătaie cu topoare. Dornic să-și ajute fiul cuprins de gelozie, după ce a fost părăsit de iubită, individul s-a dus să regleze conturile cu o familie rivală. Doar că, fiind băut, a primit un topor în cap.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, un tânăr și-a amintit că iubita sa de vara trecută l-a părăsit și chiar s-a căsătorit cu bărbatul unei familii rivale. Mai mult, au și copii împreună.

Rănit în orgoliu, tânărul a pus mâna pe topoare și, acompaniat de tatăl său, s-a îndreptat direct către locuința rivalului. Avea să fie o decizie cu grave consecințe.

Cei doi au dărâmat poarta lui Ștefan C. și au intrat în curte, moment în care a început scandalul. Un singur lucru nu au calculat bine, și anume faptul că rivalul și fratele său nu erau chiar atât de intoxicați, plus că între timp se înarmaseră și ei cu topoare.

Bărbat de 65 de ani, în comă de gradul IV după o luptă cu topoare

În bătaia generală, Vasile, tatăl tânărului rănit în dragoste, a primit un topor direct în cap și s-a prăbușit la pământ, moment în care tărăboiul a luat sfârșit. Indivizii au realizat gravitatea situației și au sunat imediat la Urgențe.

„Apelul la 112 a fost făcut pe 30 mai, orele 00.01, iar la orele 00.03 a plecat o ambulantã de tip B2 de la Substatia Bârlad. La fata locului a fost găsit un bãrbat de 65 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral sever, în comă si după acordarea primelor îngrijiri si stabilizarea victimei, a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui, de unde la orele 04.55 a fost transferat la Iasi, la Neurochirurgie, cu Traumatism Cranio Cerebral, traumatism ocular si comă gradul IV”, a precizat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a deschis dosar penal pentru tentativă de omor. Procurorul de caz au dispus reținerea celor două persoane implicate în acest caz, Ștefan C. și fratele său.

Victima este în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iași, iar medicii sunt sceptici cu privire la șansele de supraviețuire.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Căldura s-ar putea scumpi cu până la 38% de la 1 ianuarie. Cât va costa întreţinerea pentru o familie

Redacția

Elevii nu vor învăța vineri, 25 ianuarie. Școlile închise prin ordin de ministru

Redacția

Rudele poliţiştilor decedaţi sau răniţi în misiune pot fi angajaţi în MAI

Redacția
Încarcă...