RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Bărbat din Tătăruși mort într-un accident pe autostradă în Germania

Drumul spre casă pentru a petrecere sărbătorile în familie, a fost ultimul pentru un bărbat din Tătăruși, care și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Tragedia a avut loc duminică, 8 decembrie, pe autostrada A3, în Germania. Ionel Pristavu în vârstă de 40 de ani se afla la volanul unui autoturism Toyota, împreună cu iubita acestuia. Un alt șofer le-a tăiat calea, apoi a ajuns într-un parapet de pe marginea drumului. Nu au fost răniți în urma impactului, însă au ieșit din autoturism să ajungă pe banda de siguranță, pentru a nu intra un alt autoturism în cel al lor, dar au fost spulberați de un șofer care venea din spate.

Din păcate, Ionel Pristavu a decedat pe loc, iar femeia a suferit răni grave și a fost transportată la un spital din Germania unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale.

Cumnatul victimei ne-a precizat că l-a sunat pe bărbat pe telefonul acestuia, însă i-a răspuns un polițist care i-a dat vestea tragică. În prag de sărbători, familia se pregătește de înmormântare. Ionel Pristavu se află la morgă în Germania, însă va fi adus la Tătăruși pentru a fi înmormântat.

  

Persoanele care vor să sprijine cu bani familia îndurerată, o pot face în conturile bancare:

RO04BTRLEURCRT0426937201

RO54BTRLRONCRT0426937201.

Telefon: 0767.487.750-Ovidiu, cumnatul lui Ionel Pristavu.

Related posts

Programări pentru vaccinare în Stolniceni-Prăjescu

Iulia Huțanu

Spectacol aniversar Gheorghe Jitaru. 40 de ani de cântec

Redacția

13 km de drum vor fi asfaltați la Cristești

Redacția
Încarcă...