NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Stolniceni Prăjescu bătut cu scândurile de la gard, în fața gospodăriei!

O întâlnire de familie s-a încheiat într-un mod dureros! Un bărbat de 67  de ani a fost lovit cu parii de un grup de indivizi care au fost surprinși în timp ce furau struguri din curtea acestuia. Totul s-a petrecut în seara zilei de 10 septembrie 2021.

Indivizii, care sunt acum căutați de polițiști, s-au urcat pe un gard pentru a ajunge la bolta cu struguri. Proprietarul casei, care se afla într-o altă parte a  casei la masă cu niște rude, a auzit zgomote. A mers să vadă ce se întâmplă, dar a sfârșit sub o ploaie de lovituri. Poliția a demarat verificări în acest caz.

Autorii au folosit inclusiv scânduri de gard, pentru a-l pune la pământ pe bărbat. Rudele aflate la masă au auzit zgomotele și au mers să vadă ce se întâmplă.

L-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge. Ele au alertat autoritățile prin serviciul 112. La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție și Serviciul de Ambulanță.

  

Victima a fost transportată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani. Familia bărbatului cere autorităților să ia măsuri în acest caz, pentru identificarea autorilor și menținerea climatului de liniște și siguranță în zonă.  

Advertisements

Related posts

Un bărbat din Arad, încătuşat în faţa unei şcoli și dus la Poliție. El încerca să-i determine pe elevi să nu poarte mască și a fost reclamat de părinţi

Redacția

180 de lei pentru că a trecut strada prin loc nepermis

Răzvan Grecu

Hoții de fier vechi au pus ochii pe cimitir: doi indivizi surprinși când profanau mormântul soției unui fost director de liceu

Redacția
Încarcă...