NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Pașcani decedat. ITM a demarat o anchetă! IML urmează să stabilească cauza

Un bărbat de 49 de ani din Pașcani, a decedat ieri dimineață la locuința de pe strada Unirii. Acestuia i s-a făcut rău în timpul nopții, familia a solicitat sprijnul medicilor, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă.  

Decesul ar fi survenit în jurul orelo 04.20. Bărbatul s-a simțit rău în noaptea respectivă. S-a trezit din somn, a cerut puțină apă, după care s-a întins în pat.

Soția a sesizat că nu este ceva în regulă cu bărbatul și a solicitat un echipaj de la Ambulanță. Victima a fost resuscitată, dar eforturile personalului medical au fost în zadar.

În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iași au dispus o anchetă în acest caz. Victima era angajat al unei societăți de pe strada Fântânele, unde ar fi lucrat ca sudor.

  

Vorbim de SC ADEMS SRL. În ziua de 17 august bărbatul ar fi sudat toată ziua într-un spațiu închis. Cauza clară a decesului urmează să fie stabilită. Cel decedat era singurul întreținător al familiei. Singurul copil are un grad de invaliditate și se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile. 

Advertisements

Related posts

Pășcănean judecat în cazul scandalului de la Sodomeni, extrădat din Germania

Redacția

Amănunte șocante în cazul accidentului de la Lespezi: Un polițist a auzit prin telefon durerea victimelor

Marius Parteni

Bătaie ca în codru între mai mulți tineri, la Sodomeni. Patru persoane au ajuns la spital

Irina Gherasim
Încarcă...