NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Bărbat din Hălăucești strivit de o placă din beton. A fost dus la spital inconștient

La sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat de 48 de ani din Hălăuceşti a suferit un politraumatism prin strivire după ce a căzut peste el o placă de beton.

Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, contuzie toraco-abdominală, fractură de bazin şi fractură gambă dreapta. A fost internat în Clinica de Ortopedie de la Spitalul „Sf. Spiridon“ pentru tratament şi în vederea continuării investigaţiilor.

Un alt bărbat de 43 de ani din localitatea Trifeşti se află internat în stare gravă după ce a căzut de pe bicicletă, suferind un traumatism cranio-cerebral acut, fiind intubat oro-traheal şi ventilat mecanic. După ce a fost evaluat de medicii din Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Spiridon“, a fost dirijat la Spitalul de Neurochirurgie.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cea mai mare creștere a numărului de cazuri COVID-19. În 24 de ore au fost înregistrate 263 de cazuri noi. Bilanțul ajunge la 1.292

Redacția

Aproape 19.000 de cazuri de coronavirus în România

Redacția

Noi cazuri de rujeolă în județ! La nivel național s-au înregistrat 64 de decese! Medicii ieșeni speră că Iașul nu va intra pe lista neagră

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site